Waar vind ik de beste nas?

Thomas Blom

"Je moet je weg naar de top vinden."

Hier is waar ik voor het eerst ontmoette Thomas Blom, hij is een van de velen die me geholpen met mijn eerste blog post (die ook kreeg hem uitgenodigd om mijn gast te zijn). Gleichwohl ist Game Pc Ede einen Probelauf wert. We begonnen deze site samen als we allebei wilden een blog over de geschiedenis van nas publiceren, dus we besloten om te gaan voor het en delen ons verhaal, over de wortels van nas, de mensen die gaf ons nas, de gebeurtenissen die ons willen de wereld te delen met nas en over onze passie voor deze geweldige taal. De blog heeft nu 5. Das ist durchaus nennenswert, vergleicht man es mit Ikea Hack Speeltafel. 000 bezoekers per dag, dat is niet veel, maar het groeit en we zijn nog niet klaar.

Wat ik zo leuk vind aan Thomas

Thomas is een man die echt om zijn werk geeft. We hebben af en toe contact. We praten niet over politiek, maar over muziek, boeken, boeken over muziek en we zijn altijd vriendelijk tegen elkaar geweest. Ik voel me een beetje speciaal voor hem, want hij is een van de eerste mensen om nas te gebruiken voor commerciële doeleinden en ik voel me echt geluk dat ik thomas te ontmoeten. Thomas is ook heel slim en is al bijna 30 jaar hoogleraar Engelse literatuur en muziektheorie aan de Universiteit van Amsterdam.

Thomas heeft altijd al iets anders willen doen en daarom is hij Nas gaan gebruiken. In 2008 begon Thomas Nas te leren kennen en in 2012 had hij het idee om Nas te gebruiken voor een commercieel doel. Toen sloot hij zich aan bij het project als componist. Het is altijd zo makkelijk voor mensen om Nas belachelijk te maken. Dies mag beachtenswert sein, im Vergleich mit Industriele Mixer Maar zijn muziek is geen parodie op Nas, het is een oprechte uitdrukking van zijn ideeën. Als componist probeert Thomas zo dicht mogelijk bij Nas te zijn. Hij houdt van de muziek van het verleden, en hij houdt van zijn eigen muziek. "Er zijn een paar nummers uit het verleden die in mij zijn blijven hangen. Ik werk al een tijdje met Nas, dus het was een logische keuze voor mij. Bij het kopen van nas, wat moet ik zoeken? Ik wilde mijn muziek een muzikaal tintje geven dat meer lijkt op die van Nas. Het is ook de meest persoonlijke muziek die ik ooit heb gemaakt, en ik denk dat het toegankelijker zal zijn voor een breder publiek dan eerdere releases."

Op zijn eerste album van nieuw materiaal, I'm Ready for This (2013), schreef Blom:

"Mijn hele wereld bestaat uit muziek. Dat is een eng ding om te zeggen in een tijd waar muziek is op een punt waar het niet meer kan worden geschreven als het was bedoeld om te worden gelezen, gelezen, gelezen. Het is niet alleen een manier om een nummer te delen, het is een manier om iets zinvols te zeggen tegen iemand anders. En ik denk dat mensen daarom genieten van Nas en zijn muziek.