About us

Thomas Blom

Toen ik deze blog in 2013 begon had ik een website die een blog was. Ik wilde niet al mijn tijd doorbrengen op een blog over een newbie. Ik wilde mijn aandacht richten op het krijgen van mijn naam die er zijn. Sindsdien heb ik een grote gemeenschap die me heeft geholpen veel en maakte mijn leven zo veel gemakkelijker.

Ik heb gebouwd zo veel sites op deze blog die ik al heb genoemd. Een van mijn eerste berichten was een post over een blog die ik gebouwd die veel verkeer kreeg. Ik heb een regelmatige bijdrage sindsdien en ik hou van doen omdat ik nieuwe mensen te ontmoeten, krijgen om gezien te worden door mensen die nooit zou hebben ontmoet me anders, en veel plezier met hen! Ik heb veel andere blogs sinds die post, maar deze is mijn grootste tot nu toe. Ik ben er zo trots op omdat het me echt heeft geholpen om veel mensen te bereiken via mijn blog.

Op sociale media vind je me op de Mijn pagina (je me ook vinden op Twitter). In de geest van "open", ik ben bereid om mijn ideeën, ervaringen en ervaringen van mijn eigen te delen. Voel je vrij om commentaar te leveren, en ik zou graag helpen.

Ik ga praten over de "crowdfunding" fenomeen en hoe het kan invloed hebben op uw bedrijf. Laten we eens kijken naar wat een crowdfundingcampagne is en wat de belangrijkste dingen zijn die je moet weten. Als je een gevestigd bedrijf bent of aan de slag wilt, raad ik aan om de crowdfunding-faq te bekijken voor tips en trucs. In de toekomst zal ik het hebben over een paar manieren om een crowdfundingcampagne te starten. Ten eerste, laat ik zeggen, dat ik slechts een persoon met het doel van het schrijven over de nieuwste trends, en laat de rest aan u en anderen. Ik zal op zoek zijn naar constructieve feedback en nuttige suggesties.

Mijn vader zei altijd dat ik mijn mond moest houden over deze onderwerpen, zodat ik de reputatie van degenen die hun werk willen doen niet verpest. Toen ik begon te schrijven vond ik mijn baan een beetje saai. Maar nu werk ik in de tech-industrie. Ik doe alles wat ik kan om de waarheid op het internet te houden. Maar ik voel me ook verdrietig voor de mensen voor wie ik kon werken en ook voor degenen die ik niet de kans kreeg om te ontmoeten. Ik hou van mijn werk en ik ben blij dat ik er voor werk, maar ik vraag me ook wel eens af waarom ik nog steeds in dienst ben.

Ik hoor je stem in mijn hoofd. Je hebt gelijk. Ik weet dat ik hier niet alleen in sta en ik denk dat jij ook gelijk hebt. Ik heb soms het gevoel dat ik word beoordeeld.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is om op een goede manier de beste dingen te vinden en te rapporteren en u te helpen de beste plaatsen te vinden om te bezoeken. Als mijn werk je bevalt, steun me dan op patreon.

De enige inhoud die ik gebruik is degene die ik post op de blog. Mijn werk is altijd gratis voor u om te gebruiken, maar als je geniet van mijn blog, en je voelt je gul, overwegen doneren een beetje om me te helpen een kopje koffie te kopen. Elk bedrag helpt me veel, en ik ben blij om het te accepteren, zelfs een dollar. Als je je zo gul voelt dat je me helpen koffie te kopen voor alle mensen die tot nu toe hebben gedoneerd, kun je het hier doen. De blog wordt gehost op WordPress, maar als je wilt veranderen naar een van de andere hostingservices die er zijn, kun je de link boven aan de pagina vinden, onder de koptekst 'Over'. Dankzij de donaties tot nu toe, ik ben in staat om mijn rekeningen te betalen, dus de koffie is niet alleen voor mij.